Thomas vidare, Bjösse föll med nye dubbelpartern

Thomas Johnasson, seedad sexa, är vidare till andra omgången i Memphis, USA. Han vann sin första match i turneringen över ryssen Marat Safin efter två tiebreak som slutade 7-5, 7-2. Att det blev tiebreak i båda seten visar att det var en tät tillställing. Thomas hade hela tiden övertaget framför allt i första set. Thomas var den något starkare och servade genomgående bra.
Det var deras sjätte möte och de har nu vunnit lika många var. Mest minnesvärd är Australian Open-finalen 2002 då Thomas vann med 3-1 i set.
I andra omgången väntar nu Chris Guccione från Australien. Den matchen spelas säkerligen imorgon, torsdag.

Sämre gick det för Jonas Björkman och hans nye dubbelpartner Kevin Ullyett från Zimbawe. De förlorade ett mycket tät tillställning mot bröderna Ratiwatana med 6-3, 6-7 (4-7), 9-11 (mtb). Det kunde mao börjat bättre.
Jonas som är vidare till andra omgången i singel möter amerikanaren, femteseedade, Sam Querrey säkerligen också det imorgon.

Inatt går Robin Söderling in i turneringen. Svensken som är seedad åtta i turneringen möter kanadensaren Frederic Niemeyer som gick in i turneringen via kvalet. Han är rankad på plats nummer 185, jämfört med Robins 42. De har aldrig tidigare mötts på touren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0