Israel är favoriter

"Linjerna är höga", "det kommer att bli en häxkittel" och "en publiken som kommer att vara helt vilda" är bara några av de citat som skrivits om inför Davis Cup-matchen mellan Israel och Sverige som spelas till helgen i Tel Aviv.
Med andra ord så är allt som det skall vara inför en DC-match...

Imorgon, torsdag, får vi veta vilka fyra svenskar som kommer spela och i vilka matcher. Alla skall vara friska och i bra slag. I singel ser det ut att bli Thomas Johansson och Jonas Björkman. Thomas har inlett året skapligt med att gå till kvartsfinal i Doha, dock så åkte han ut i första omgången av Australian Open. Jonas Björkman blev pappa för andra gången för ett par veckor sedan och har inte spelat en tävlingsmatch sedan i november. Osäkert där alltså.
Vad gäller dubbeln så är det också osäkert. Enligt de senaste rapporterna så lutar det åt att vi ställer upp med två renodlade dubbelspecialister i form av Simon Aspelin och Robert Lindstedt. I så fall blir det första gången som Björkman inte spelar dubbel i en Davis Cup-match som han är uttagen till sedan debuten för 14 år sedan.

Den Svenska DC-bloggen återkommer imorgon när det är lottat. Spänningen stiger för varje minut.



Rubriken är ett citat från Mats Wilander tidigare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0