Aspelin är en mästare

Han kan nu ställa sig i samma led som Järryd, Edberg och Björkman, han har vunnit en Grand Slam i US Open, New York, USA. Och han är dessutom den tionde svensk som vinner en dubbelturnering i Grand Slam någonsin.
Svenska DC-bloggen ställer sig upp och gratulerar Simon Aspelin till denna sköna seger!

Själva matchen vann han tillsammans med sin vapendragare detta år, österrikaren Julian Knowle, över tjeckerna Lukas Dlouhy/Pavel Vizner i två raka set. Siffrorna blev 7-5, 6-4. I första set så hade Aspelin/Knowle en rad breakchanser framför allt i början av setet utan att kunna avgöra. Till slut fick de sitt break och kunde vinna setet. I andra så blev det än jämnare, tillslut så fick de två break mot ett emot som avgjorde och det svensk-österrikerska paret kunde ta hem denna Grand Slamtiteln.

Kommentarer
Postat av: Johannes

Hej! Tror du att Aspelin är aktuell för dubblen den 22a?

2007-09-08 @ 01:46:30
URL: http://betfairdaytrader.blogg.se
Postat av: Emil

Det Simon Aspelin gjort i o med segern i US Open det är imponerande! Om han får spela eller inte är svårt att säga, det hänger helt på vilka som spelar singeln/konstellationer Wilander/Nyström tänkt sig. Blir det Thompa i ena singel så spelar nog Aspelin (i par med Bjösse). Satsar Mats på andra singelspelare (Robin och, vaför inte, Pim-Pim?) så satsar jag på Bjösse/Thompa i dubbeln. Vad tror du själv?

2007-09-08 @ 11:58:32
Postat av: Johannes

Han kom med, tills vidare i alla fall som du skrev. Kul att fyran hade ett längre repotage om uttagningen igår, jag trillade nästan ur soffan när de släppte in lite tennis mellan all damfotboll:)
Jag hoppas på Söderling in och Aspelin ut men eftersom Tomas spelat bra senaste veckorna så måste Robin vara helt återställt för att det ska vara någon mening att peta honom.
Biljetterna till fredagen är slutsålda, vore kul om det blir fullt hela helgen.

2007-09-12 @ 22:22:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0