Thompa i kvarten, Pim-Pim lämnade w.o.

Thomas Johansson är klar för kvartsfinal i Stockholm Open efter seger över fransmannen Llodra 7-6 (7-2), 7-6 (12-10). Båda seten gick till tiebreak där svensken var den något starkare. Han vann matchen efter ett långt andra set och på den femte matchbollen. Nu väntar Rehnquists överman Mario Ancis i kvarten.

Joachim Pim-Pim Johansson lämande idag walk over till sin åttondel pga sjukdom/feber. Han har i över en vecka varit dålig, kände redan i första omgången mot Berloqc att han inte var kurant. Nu väntar Paris om två veckor.

Den franske Clement verkade vara på ett strålande spelhumör och med ett sikte inställt på att slå ut svenskar denna torsdagskväll. I par med landsmannen Llodra slåg de ut Prpic/Paukku. Det svensk-finska paret fick enkom med sig ett enda game på hela matchen, 1-6, 0-6.

Bättre gick det då för det andraseedade paret Jonas Björkman/Max Mirnyi. De vann sin kvartsfinal över Hernandez/Luczak med 6-3, 6-4. Att hålla servarna i hela matchen och bryta en gång per set räckte för Bjösse/Max. I semifinalen väntar nu Bopanna/Rochus.

I Wien, Österrike, så förlorade Simon Aspelin/Julian Knowle kvartsfinalen, mycket överraskande, i två raka set mot Chela/Gonzalez. Siffrorna skrevs till 2-6, 6-7 (6-8).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0