En ut och en vidare

Det är inte mycket som stämmer för Jonas Björkman i singelspelet just nu. Förlust igår, i kvalet till Mastersturneringen i Paris, mot 307-rankade fransmannen Ouanna med siffrorna 2-6, 2-6. Två break mot sig i varje set och inte ens en enda breakboll till sin egen fördel, då var denna dag förlorad och det blir inget singelspel i Paris. Det blir istället dubbel tillsammans Mirnyi, de är tredjeseedade och går därmed in i turneringen i den andra omgången.

Thomas Johansson är där emot klar för kvalfinal. Han besegrade italienaren Bolelli efter skiljeset, 6-3, 4-6, 6-4. Thomas var hela tiden steget före och med ett mentalt övertag. Han vann första set genom att bryta fram till 5-3 och sedan hålla sin serve. I andra kom italienaren tillbaka och vann men i tredje visade Thomas en imponerande kyla på de viktiga poängen.
I eftermiddag väntar kvalfinal mot ett år äldre amerikanen Vincent Spadea. Han är rankad som nummer 76 (mot Thomas 38). De står 3-1 till Thomas i inbördes möten. Senast var just i Paris för ett år sedan då Thomas vann i två raka tiebreakset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0