En helt vanlig onsdag i huvudstaden

Stockholm Open har drabbats av ett par sena avhopp. Ferrer som i söndags vann i Tokyo och Robredo är två av dem. Först ut av alla svenskar är Björn Rehnqvist som möter Vincent Spadea (USA) på Center Court klockan 13.00. Amerikanen är rankad som nummer 79 (mot 306 för svensken) och de har aldrig mötts.
Att Robredo inte kommer innebär nu att Michael Ryderstedt får möte "lucky looser" Kenneth Carlsen imorgon. De har aldrig mötts tidigare. Matchen spelas som tredje match på Center Court, tidigast klockan 16.00.
Efter denna match, tidigast klockan 18.30, går Pim-Pim in i turneringen. Han möter Carlos Berlocq (rankad 67) från Argentina. De har heller aldrig mötts.
Stockholm Opens succésvensk följer på det, Filip Prpic ställs mot femteseedade Juan Monaco. Denna match beräknas vara igång klockan 20.15.
Ungefär samtidigt är det dubbel på bana 1. Killen som vunnit två raka dubbeltitlar Robert Lindstedt spelar tillsammans med Jarkko Nieminen. De möter Coetzee/Wassen.

Samtidigt som de flesta svenskar spelar i Stockholm så är Simon Aspelin i Wien, Österrike, och lirar dubbel med hemmahoppet Julian Knowle. De ställs imorgon kväll mot två andra hemmaspelare, Werner Eshaur/Stefam Kuobek, som fick ett wild card in i denna dubbelturnering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0