Värdig avslutning

I deras sista dubbelmatch för säsongen, och kanske tillsammans, vann Jonas Björkman och Max Mirnyi över Erlich/Ram från Israel med 6-4, 3-6, 10-7 (mtb) på drygt en och en halv timme. Matchen var en mycket jämn och tät tillställning med få egna misstag och breakmöjligheter.
Denna match var antagligen Jonas och Max sista tillsammans. Inför nästa säsong har de öppet berättat att det är dags för en förändring. Jonas kommer med största sannolikhet att under 2008 spela tillsammans med Kevin Ullyett från Zimbabwe. Mirnyi byter troligtvis till fransmannen Santoro. Jonas kommer inte heller till spel under januari månad nästa år av den enkla anledningen att han skall bli pappa igen.

Imorgon så är det dags för Simon Aspelin och Julian Knowle och deras tredje och direkt avgörande match i den "röda gruppen" mot fransmännen Clement/Llodra. Vid vinst där väntar semifinal på lördag. De kan också bli semifinal vid förlust om de andra resultatet (vinst för Knowles/Nestor mot Dlouhy/Vizner) går Aspelin/Knowle väg samt förlust med 1-2 i set.

I semin, i så fall, Hanley/Ullyett eller Damm/Paes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0