Björkis förlorade en jämn match

För Jonas Björkman är det färdigspelat efter det att han förlorade mot tolfteseedade spanjoren David Ferrer med 4-6, 6-3, 2-6 efter drygt två timmars spel. Noterbart i matchen är att båda spelarna vann exakt lika många poäng (88 st var).
Jonas började första set med att förlora sin egen serve, han bröt dock tillbaka omgående. Han lyckades att bryta Ferrers serve ännu en gång, men i och med att han förlorade sin egen serve ytterligare två gånger så var setet borta, 4-6.
I andra set så förlorade Jonas åter igen sitt första servegame, han bröt tillbaka och lyckades bryta igen fram till 5-3. Han höll sin serve och vann andra set med 6-3.
Tredje set inleddes med att Ferrer vann sitt första servegame och bröt sedan omgående Jonas serve ännu en gång. Vid ställningen 1-4 så lyckades spanjoren bryta Jonas serve men Jonas bröt omgående tillbaka 2-5. Ett sista hopp tändes, men det släckte Ferrer omgående genom att gå fram till 0-40. Han avgjorde sedan på den tredje matchbollen. Mao så är det färdigspelat för Jonas del ännu en gång redan i första omgången av en grusturnering. Nu väntar dubbel tillsammans med vitryssen Mirnyi.

För Ferrers del är det Robin Söderling som står på tur. Denna batalj spelas redan imorgon som tredje match på bana 2 (första match startar vid 11-tiden). För Robin så väntar efter det dubbel tillsammans med tysken Kohlschreiber på bana 4. De möter fransmännen Benneteau/Clement.

Kommentarer
Postat av: rosenblom

ferrer - söderling 16 63 62

2007-05-15 @ 16:35:10
URL: http://rosenblom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0