Thomas försvann med en gång

Thomas Johansson hade chansen att serva hem första set, men det ville sig inte. Han förlorade mot fransmannen Arnaud Clement med 5-7, 2-6. En match som tog knappt en timme och tjugo minuter.
I det inledande setets femte game så bröt Thompa Arnauds serve på den tredje breakbollen. Spelarna höll sedan sina servar fram till 5-3 och möjlighet för Thomas att serva hem setet. Det gick inte alls. Fransmannen bröt både det och nästa servegame för Thomas och därmed var setet förlorat, 5-7.
Andra set började lika illa för svensken, han tappade sitt första servegame och Clement kunde ganska enkelt gå fram till en 0-3-ledning. Thomas höll sin serve och hade i det efterföljande gamet en breakboll på fransmannen. Han kunde, tyvärr, inte förvalta den. Vid ställningen 2-5 så bröt Clement Johanssons serve för fjärde gången i matchen och den var förlorad.

Det ser i dagsläget tungt ut för Thomas. Han har förutom kvartsfinalen i Zagreb i månadsskiftet januari/februari inte rosat marknaden i år. Nu väntar det finslipning på gräset i väntan på nästa veckas Grand Slam: Wimbledon.


Desto bättre gick det för Robert Lindstedt i första omgången i par med Kohlmann. De slog ut de fjärdeseedade paret Levinsky/Skoch i ATP-turneringen Ordina Open i Holland med siffrorna 6-3, 3-6, 12-10 (mtb).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0