Jonas klar för semi

Efter att ha vänt ett underläge, förlust i första set, så vände Björkman och vann mot fransosen Paul-Henri Mathieu med 2-6, 6-3, 6-4 efter 2 timmar och en kvart. Matchen spelade inomhus pga det mycket ostadiga vädret i Nottingham.
I första set så bröt fransmannen Bjösses serve två gånger och vann setet relativt enkelt. Jonas hade själv tre breakbollar utan att kunna knipa en enda. I andra set så bröt Jonas Paul-Henris serve omgående och kunde hålla detta bryt och vinna setet. Han räddade själv två stycken breakbollar i egen serve.
I tredje var det ett jämnt och spännade avgörande. Jonas räddade hela sju stycken breakbollar och tog vara på en av tre. Därmed vanns matchen. Det märks att Jonas trivs i Nottingham, även om det blir inomhusspel och hardcourts.

Nu väntar semifinal senare i eftermiddag mot, ännu en fransos, Arnaud Clement.

I en annan semifinal i en annan turnering i ett annat land så spelade Robert Lindstedt i par med Kohlmann mot Damm/Paes. I turneringen Ordina Open i Holland så förlorade det svensk-tyska paret med 2-6, 3-6. Som siffrorna indikerar så var det inte mycket att sätta emot för Robert med partner.
Nu väntar uppladdning inför en ännu större uppgift, Wimbledon väntar runt hörnet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0