Gott slut och en god början

Imorgon måndag, nyårsafton, inleds tennisåret på ATP-touren. För svensk del innebär det att Thomas Johansson spelar i Qatar ExxonMobil Open i Doha. Han möter som inledningsmatch på Center Court ryssen Igor Andreev. Ryssen är seedad som nummer 7. De har mötts en gång tidigare. Året var 2004 i Toronto med Thomas som segrare i två raka.
I samma turnering kan vi glädjande konstatera att samma Thomas ställer upp i dubbelturneringen tillsammans med Simon Aspelin. De spelar sin första match senare i veckan.

I Adelaide, Australien spelar Robert Lindstedt dubbel tillsammans med finnen Jarkko Nieminen. De möter imorgon Bolelli/Sela. Dudi Sela är extra intressant med tanke på att vi kommer, med största säkerhet, att möta honom i Davis Cup om dryga månaden.

De är nu helt klart att Robin Söderling inte kommer till spel de närmsta månaderna. De är fortfarande handledskadan som spökar. Vi får hoppas att han snart blir frisk och kommer tillbaka på banan.

Svenska DC-bloggen vill också passa på att önska er alla en riktigt trevlig nyårsafton med ett gott slut och förhoppningsvis en bra start på 2008.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0