God jul önskar Svenska DC-bloggen

Det har varit drygt sju intressanta och givande månader som Den Svenska DC-bloggen funnits. Vill till alla läsare önska en rikigt god jul. Hoppas tomten kommer med många roliga paket och julmaten smakar!
Nu är det bara 49 dagar kvar till Sveriges första match i 2008 års upplaga av Davis Cup mot Israel. Den 8 till 10 februari är det dags. Det är nu klart att matchen spelas på Canada Stadium vid Tennis Center i Ramat Hasharon i Israel. Denna arena tar 5000 åskådare. Matchen spelas utomhus och underlaget blir "hard".
Vi har aldrig tidigare mött Israel i DC. TV8 som har sändningsrätterna sänder från Israel, vilket är mycket glädjande.
2008 års ATP-turneringar inleds i Adelaide (Australien), Doha (Qatar) och Chennai (Indien) på nyårsafton. Jonas Björkman skall bli pappa för andra gången i början av året. Pim-Pim satsar på att komma ikapp genom att spela på Challengerstouren och hur det är med Robin Söderlings status är i dagsläget högst osäkert. Så som det ser ut just nu kommer enkom Thomas Johansson spela singel på herrsidan under januari månad. I dubbel får vi säkert se både Thomas, Simon Aspelin och Robert Lindstedt. Det känns m.a.o. mycket osäkert inför ovan nämnda första omgång av Davis Cup. Svenska DC-bloggen återkommer när vi vet mer.

Vill återigen passa på att tacka för året och önska er en riktigt god jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0