Åttondelen för Thompa

Efter en mycket tät och bra match så vann Thomas Johansson över fjärdeseedade fransmannen Arnaud Clement i skiljeset, siffrorna 1-6, 6-3, 6-4. Matchen tog knappt 1 timma och 50 minuter. I det första set så var fransmannen den starka och tog tillvara på sina chanser, han bröt svenskens serve två gånger av fyra möjliga. Thomas hade också två breakchanser utan att lyckas en enda gång. Andra set fortsatte i samma anda, där var dock Thompa den starka med att ta tillvara setets enda breakboll. I det avgörande set så var Thompa den som tog tillvara på en av sina två breakbollar. Det var starkt servande från båda spelarna igenom hela mathen, (85% vunna förstaservar mot 82%). Noterbart är att båda spelarna vann lika många bollar sett till hela matchen, 75 stycken.

I åttondelen möter han chilenaren Paul Capdeville. Matchen spelas på Court 1 med start klockan 22.00 ikväll, torsdag. Han är rankad som nummer 122 (mot Thomas 74) och de har aldrig tidigare mötts.

Det gick tyvärr inte lika bra för Robert Lindstedt i par med Vliegen i Sopot, Polen. De förlorade mot förstaseedade Fyrstenberg/Matkowski med 7-6 (7-4), 6-4.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0